Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@11:09:24 GMT

راهبردهاي اصلي موسسه اعتباري نور

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۱۱۳۸۳

راهبردهاي اصلي موسسه اعتباري نور

خبرگزاري آريا - حمايت از فعاليت‌هاي مولد اقتصادي، حمايت از توليد جهت ايجاد اشتغال، برقراري عدالت اجتماعي و نيز حمايت از توليد با کارکرد تسهيل کنندگي، از جمله راهبردهاي اصلي موسسه اعتباري نور است.
به گزارش خبرگزاري آريا، موسسه اعتباري نور به مانند ديگر موسسات مجاز و به عنوان موسسه پيشرو در ارائه خدمات و به عنوان يک نهاد مالي غير بانکي، موسساتي هستند که به عنوان واسطه وجوه در بازارهاي مالي به فعاليت طبق آيين‌نامه مقررات تاسيس و نحوه فعاليت موسسات مالي و اعتباري، اين موسسات از طريق جذب انواع سپرده‌هاي مجاز بانکي و استفاده از ساير ابزارهاي مالي به تجهيز منابع مبادرت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موسسه نور اين منابع را به اعطاي تسهيلات اعتباري اختصاص داده يا به هر نحو ديگري بنا به تشخيص بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران و در چارچوب قانون، آيين‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هاي اجرايي عمليات بانکي بدون ربا واسط بين عرضه کنندگان و متقاضيان منابع مالي مي‌شوند. با توجه به اينکه حمايت از فعاليت‌هاي مولد اقتصادي منجر به رشد و توسعه اقتصادي، حمايت از توليد منجر به ايجاد اشتغال و برقراري عدالت اجتماعي، حمايت از توليد مبتني بر مزيت‌هاي رقابتي و نيز حمايت از توليد با کارکرد تسهيل کنندگي، از جمله راهبردهاي اصلي موسسه اعتباري نور است، در نظر است تا حضور اثربخش اين موسسه در تامين مالي پروژه هاي توليدي تعميق شود.
اين در شرايطي است که موسسه اعتباري نور در حال حاضر، به لحاظ حجم منابع از حدود 30بانک و موسسه در رتبه دوازدهم شبکه بانکي کشور قرار دارد و و شعب گسترده اين موسسه در سراسر کشور تحت نظارت بانک مرکزي فعاليت مي‌کنند. علاوه بر اين، بانک مرکزي با توجه به توانمندي اين موسسه و به واسطه سرعت بخشي به تکميل انتقال موسسات ادغامي در موسسه اعتباري نور، مجوز عضويت اين موسسه در شبکه شتاب را با حمايت بانک مرکزي صادر کرد و مشتريان اين موسسه مي‌توانند از خدمات اتصال به درگاه‌هاي الکترونيکي متصل به شبکه شتاب از جمله همراه بانک، تلفن بانک و ايترنت بانک نيز بهره‌مند شوند. در عين حال، اتصال اين موسسه به سامانه‌هاي ساتنا و پايا نيز برقرار شده که به راحتي امکان تبادلات مالي را فراهم مي‌کند.
موسسه نور در انتقال مؤسسات ادغامي واگذارشده تاکنون موفق عمل کرده است و اميدواريم اين روند در اين موسسه مستمر باشد. البته بايد توجه داشت که ساماندهي بازار مالي و پولي کشور مستلزم همکاري مؤسسات مالي و اعتباري و بانک‌ها است که در حال حاضر اين نهادهاي مالي با تلاش خود در راستاي اين هدف گام برمي‌دارند. به ‌رغم تمام محدوديت‌ها، مؤسسات مالي و اعتباري توانسته‌اند با گستردگي شعب خود در سراسر کشور به‌خصوص در شهرهاي کوچک در کنار بانک‌هاي دولتي و خصوصي به فعاليت بپردازند و سهم مناسبي از بازار را کسب کنند که اين نشان از اهميت اين نهادهاي مالي در چرخه مالي اقتصاد کشور دارد.
به هرحال اکنون به نظر مي‌رسد که بايد نگاهها بيش از هر زمان ديگري به موسسات اعتباري مجاز و البته فعال کشور داشت و با حمايت هايي که از آنها به عمل آورد، تلاش کرد که خدمات رساني در نظام بانکي را با تکيه بر موسسات اعتباري مجاز، رنگ و لعاب تازه اي بخشيد.
به نوشته مهر، شايان ذکر است موسسه اعتباري نور به تمام مشتريان و سپرده‌گذاران محترم اين اطمينان را مي‌دهد که حفظ منافع آنان و تامين اصل و سود سپرده‌ها از اولويت‌هاي اين موسسه بوده است که از ديد کارشناسان امر نيز مغفول نمانده است. به عنوان نمونه رحيم زارع سخنگوي کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: موسسه اعتباري نور يکي از مؤسسات مالي است که در کنار بانک‌ها در بازار مالي کشور در حال فعاليت است، اين در حالي است که مؤسسات مالي غيرمجاز که با پرداخت سودهاي نامتعارف نظم بازار مالي کشور را خدشه‌دار کرده بودند در چندساله گذشته به همت بانک مرکزي سروسامان پيدا کردند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۱۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند

علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در تشریح جلسه این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت حساب واحد خزانه که با حضور مدیران وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، با تأکید بر تکلیف قانونی به همه دستگاه‌ها برای اجرای قانون و ایجاد حساب واحد خزانه اظهار داشت: بر اساس بند «ج» تبصره ۱۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کلیه دستگاه‌های اجرایی موظف به بستن حساب‌های فرعی ارزی و ریالی در بانک‌های خصوصی و دولتی و افتتاح حساب نزد بانک مرکزی بوده‌اند و موظفند کلیه دریافت‌ها و پرداخت‌های خود را فقط از طریق حساب‌های افتتاح شده نزد بانک مرکزی انجام دهند.

به گزارش خانه ملت، وی افزود: در راستای تحقق منویات رهبری در خصوص اصلاح ساختار بودجه و انضباط بخشی به بودجه عمومی کشور، توجه به این بند قانونی مورد پیگیری کمیسیون قرار گرفت و بر اساس آخرین گزارش‌ها در سال ۱۴۰۲ اکثر دستگاه‌های اجرایی به طور کامل این قانون را اجرایی کرده اند و عمده حساب‌های فرعی باقی مانده متعلق به دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان بیمه سلامت و شرکت‌های تابعه وزارت نفت بوده است.

خضریان با بیان اینکه اجرای حساب واحد خزانه پشتوانه مدیریت بودجه است و بهره‌مندی از این ابزار منجر به انضباط بخشی به مسایل مالی دولت، شفافیت، ارتقاء و پایداری مالی بودجه خواهد شد، افزود: استقرار کامل حساب واحد خزانه مزایای مهمی دارد. از جمله اینکه دولت با استفاده از حساب واحد خزانه دولت می‌تواند نقدینگی خود را بهبود داده و به تعادل بودجه‌ای نزدیک‌تر شود. این امر باعث کاهش نیاز به استقراض از منابع خارجی و در نتیجه کاهش هزینه‌های استقراض می‌شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی ادامه داد: با ایجاد حساب واحد خزانه دولت می‌تواند درآمد‌ها و هزینه‌های خود را سامان بخشد، نقض بودجه را کاهش دهد و در نهایت برنامه‌های توسعه‌ای را بهبود ببخشد. ضمن اینکه این امر باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود و به حسابرس‌ها و سایر نهاد‌های مربوطه امکان می‌دهد عملکرد مالی دولت را بهبود بخشند.

خضریان با بیان اینکه کاهش خطرپذیری مالی دولت خواهد شد، گفت: با استقرار حساب واحد خزانه، دولت می‌تواند مدیریت خطرپذیری مالی خود را بهبود بخشد. این سیستم به دولت این امکان را می‌دهد تا برنامه‌های مالی خود را به طور دقیق‌تر برنامه‌ریزی کند و مدیریت نقدینگی را بهبود بخشد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفت: سازمان بیمه سلامت ۴۰۰ حساب فعال در یکی از بانک‌ها دارد که مجموعاً رقمی بالغ بر ۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار در این حساب‌ها وجود دارد که مربوط به وام کارکنان درمان و حساب‌های متفرقه و ... می‌باشد. ضمن اینکه این حساب‌ها بدون داشتن مجوز از حساب خزانه و با نرخ سود ۷ درصدی در حساب پشتیبان تشکیل شده‌اند.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با توجه به پایان مهلت مقرر برای تعیین تکلیف این حساب‌ها یعنی پایان سال ۱۴۰۲ در این جلسه تأکید شد به صورت فوری و تا پایان اردیبهشت‌ماه این حساب‌های نزد بانک مرکزی متمرکز شود. در غیر این صورت بانک مرکزی راساً اقدام به بستن این حساب‌ها و انتقال آن به حساب واحد خزانه خواهد کرد. همچنین مقرر شد در همین مهلت مقرر حساب‌های خالی نیز کامل بسته شود و کارگروهی با محوریت دیوان محاسبات و با مشارکت بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، وزارت بهداشت و وزارت نفت تشکیل شود و این کارگروه به حسن اجرای مصوبه فوق نظارت کرده و گزارش آن را به کمیسیون ارائه کند.

دیگر خبرها

  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • اعلام نتیجه اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی و برگزاری حراج دوم در سال ۱۴۰۳
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است