Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@18:41:04 GMT

موسسه نور، نمونه یک ادغام موفق در نظام بانکی

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۵۹۸۷۳

موسسه نور، نمونه یک ادغام موفق در نظام بانکی

موضوع ادغام موسسات مالی و فضای فعلی آنها بار دیگر با گزارش مرکز پژوهش های مجلس بر سر زبان ها افتاد. ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۷ بازار نظرات

موضوع ادغام موسسات مالی و فضای فعلی آنها بار دیگر با گزارش مرکز پژوهش های مجلس بر سر زبان ها افتاد. موضوعی که نشان می دهد که با اهمیت دادن به موسسات مجاز و روند صحیح طی مسیر با آنها می توان با کنار زدن موسسات غیر مجاز و رصد مداوم عملکردها و فضای مالی و بانکی کشور روزهای بهتری را شاهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با استناد به بخش هایی از این گزارش می توان این موضوع را به وضوح دریافت که با حذف موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز، برخی از موسسات ادغام شده که از ابتدا دارای بسترهای صحیح بانکی و مالی بوده اند با توجه به زیرساخت های اصولی و همچنین پشتوانه مالی قوی نه تنها از ادغام موسسات و مقررات و سخت گیری های بانک مرکزی متضرر نشده اند، بلکه منتفع نیز شده اند. به نحوی که مجموع سپرده های بانک و موسسات اعتباری ادغام شده از زمان صدور مجوز تا پایان سال 1395 از حدود 700 هزار میلیارد ریال به رقمی معادل 3150 هزار میلیارد ریال افزایش یافته است که در واقع افزایشی معادل 4.5 برابری در این حوزه رخ داده است. که با بررسی جدول پیوست این گزارش و لحاظ کردن آمار آن می توان دریافت که موسسه نور  با اعمال دستورالعمل های نظارتی و راهبردی بانک مرکزی ج . ا . ا و همچنین پیاده سازی آخرین استاندارد های حسابداری و حسابرسی به منظور شفاف سازی هر چه بیشتر صورتهای مالی اساسی خود توانسته است با هدفمند نمودن شعب خود بسوی سوپرمارکت های مالی و اقتصادی سهم بازار و مشتریان خود را گسترش داده و با اقبال بیشتر مردم و مسئولین امر قرار گرفته و مواجه شوند.
دکتر مهدی مصلح استاد دانشگاه و کارشناس بانکی در این باره گفت: باید شرایط امنیت کسب و کار در کشور افزایش یابد، شاخه تولید را فعال کنیم، نرخ بازدهی تولید افزایش پیدا کند، تولید سهم بازار در کشورهای همسایه و خارج از کشور ارتقاء یابد.
اگر تجمیع موسسات مالی و اعتباری بدون اینکه در سایر بانک ها ادغام شود صورت می گیرد، کار صحیحی به شما می رود اما اگر موسسات زیر مجموعه بانک هایی که در حال حاضر فعالیت دارند، محسوب شوند کار نادرستی است. اگر موسسات مالی با بدهی هایی که دارند با بانک ها ادغام شوند، بدهی موسسات به گردن بانک های فعال می افتد و در نهایت باعث ورشکستی بانک ها می شود و شاهد حرکت دومینویی ورشکستی تمام بانک ها خواهیم شود.
وی همچنین اشاره کرد که در تائید این موضوع می توان با اشاره به گزارش اخیر مرکز پژوهش های مجلس از ادغام های صورت گرفته و روند بعد از آنها این موضوع را در نظر گرفت که عملکرد موسسه اعتباری نور در این خصوص عملکرد بسیار قابل قبولی بوده است و از بقیه موسسات در این خصوص پیشی گرفته است.

رپورتاژ آگهی: این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تایید و یا رد نمی شود.

R1234/P1234/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رپورتاژ آگهی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند