Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حمایت‌های موسسه اعتباری نور از کارخانه نورد فولاد گلستان در سال جهش تولید و در راستای حمایت از تولید داخل، یک‌بار دیگر این واحد تولیدی زنده شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه اعتباری نور، کارخانه فولاد نورد گلستان با هدف تولید کلاف و انواع میلگرد در راستای تأمین نیاز‌های داخلی و خارجی در سال ۱۳۸۶ تأسیس و راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش این کارخانه با ظرفیت تولید ۳۲۰ هزار تن میلگرد شاخه و کلاف در سال، به عنوان یکی از بزرگترین کارخانه‌های نورد کشور با استاندارد‌های بین‌المللی، محسوب می‌شود.

این گزارش می‌افزاید این کارخانه در حال حاضر با حمایت و سرمایه‌گذاری موسسه اعتباری نور با بیش از ۱۵۰ کارگر دائمی و پاره‌وقت در ۳ شیفت، به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت است.

شایان ذکر است این کارخانه پس از اعمال تحریم‌ها در سال‌های گذشته، با فراز و نشیب‌هایی روبرو شد که با همت و تلاش کارکنان زحمت کش آن و همچنین سرمایه‌گذاری و حمایت موسسه اعتباری نور، رونق دوباره گرفت و به چرخه تولید و عرضه بازگشت.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 اردوغان آیت الله یزدی روح الله زم رود ارس واکسن فایزر موسسه اعتباری نور حمایت لایحه بودجه 1400 اردوغان آیت الله یزدی روح الله زم رود ارس واکسن فایزر موسسه اعتباری نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۲۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد


به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، کارخانه ذوب آهن اسدآباد در کیلومتر ۴۵ جاده همدان - سنندج واقع شده است و کاهش محرومیت و صنعتی شدن استان، ایجاد تحول اقتصادی و اجتماعی در همدان و استان‌های مجاور، امکان ایجاد و توسعه صنایع آهن در منطقه و صرفه‌جویی ارزی، از جمله اهداف احداث این کارخانه است. 
طرح این واحد راکد در سال ۹۰ با تولید شمش چدن افتتاح و به بهره برداری رسید که بعد از  گذشت سه ماه به علت عدم صرفه اقتصادی  شمش چدن برای تغییر خط تولید طرح از شمش چدن به فرومنگنز و دیگر مشکلات تعطیل و راکد شد و در سال ۱۴۰۰ با واگذاری طرح به بخش خصوصی پس از ۱۰ سال غیر فعال بودن طرح فوق، قرار شد که احیاء و به چرخه تولید باز گردد، اما به گفته شهروند خبرنگار ما مردم منطقه همچنان منتظر بهره برداری این طرح برای اشتغال جوانان منطقه هستند.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
سلام، اگه میشه یه پیگیری از ذوب آهن اسدآباد بکنید، که سه سال پیش هشت ونیم میلیون یورو پول گرفتن که شرکت راه اندازی کنن، ولی الان بعد سه سال ۲۵۰ نفر بیکار کردن، شرکت تعطیل است.

دیگر خبرها

  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • فولاد راه نساجی را در پیش گرفت
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • تجارت جدید اسطوره؛ لیونل مسی با شکل و شمایلی متفاوت در حال بازدید از کارخانه تولید آب آشامیدنی / فیلم
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • (عکس) شغل جدید لیونل مسی چیست؟
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی